Awwwards
Studio Ubique

Webdesign & development

Met een website à la dertien in een dozijn kom je vandaag de dag niet makkelijk meer bovendrijven. Wil je bovenaan in de hitlijsten van zoekmachines hangen? En vind je het belangrijk dat bezoekers even blijven plakken in je online omgeving, bijvoorbeeld omdat het er goed toeven is, omdat het er plezierig uitziet of omdat de interface hen intuïtief naar de juiste bestemming leidt?

Studio Ubique brengt webdesign naar een hoger plan door vanuit technisch én esthetisch oogpunt het maximale in iedere website te leggen. Laat ons meedenken over de content, het schrijven van een plan, het ontwerp en de bouw van jouw website of webshop en eventuele Google Adwords campagnes.

PIxel-perfect webdesign en webdevelopment2PIxel-perfect webdesign en webdevelopment2

Wij ontwerpen en bouwen pixel-perfect websites

Wij ontwerpen en bouwen pixel-perfect websites. Hier, in deze online ruimte, gebeurt het allemaal. Als je wilt dat we iets voor jou maken, in deze geest, of misschien iets heel anders, dan horen we het wel. Als webbureau ontwerpen en realiseren wij elke dag pixel-perfect websites in WordPress.

Je kunt een deel van het project bij ons neerleggen, maar ook het hele website project. Bijvoorbeeld alleen het webdesign, of het bouwen van de website in WordPress.

Mogen wij je inspireren? Vraag een offerte aan!

PIxel-perfect web designPIxel-perfect web design
img8
portfolio

Kijk ze shinen!

Natúúrlijk zijn we trots op wat we doen. Gepaste trots, noemen we dat. En blij zijn we ook. Vooral als we weer een afgerond project van een van onze klanten online mogen zetten. Hier vind je een bescheiden selectie van ons werk, die het midden houdt tussen trots en blijheid.

portfolio
Onze klanten zijn

Voornamelijk webbureaus

We werken in de eerste plaats voor een breed palet aan webbureaus die Studio Ubique inhuren voor een webdesign of de HTML/CSS. Wij geven een strategie, idee of concept een online identiteit. Wij geven vorm door er sfeer, gevoel en karakter aan toe te voegen. Hoe dan ook, wij dragen graag ons steentje bij aan het online succes van collega-ondernemers.

Maar natuurlijk ook aan het succes van starters. Ben jij toevallig starter? Dan wil je het liefst snel en effectief van start met een sprankelende website. En, o ja, budgettechnisch natuurlijk een beetje aantrekkelijk. Wij helpen je aan een frisse en gezonde start. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

web-development-companyweb-development-company

Wij werken o.a. met:

Mogen wij je inspireren? Vraag een offerte aan!