Awwwards

Studio Ubique

Wie? Wat? Waarom? Wanneer? Hoe?

In 2012 zag Studio Ubique het levenslicht. Aan de wieg stond webdesigner Lennart de Ridder. Met veertien jaar grafische ervaring op zak vond hij dat het nu weleens tijd was voor een nieuw avontuur. Inmiddels werken we met een flexibel team freelancers samen aan spannende en vernieuwende projecten voor (inter)nationale klanten op het vlak van webdesign en webdevelopment. En dat doen we met heel veel plezier en toewijding. Kennis en expertise zijn onmisbaar, vinden wij, maar zonder bezieling wordt het niks.
16 jaar ervaring
47 gewonnen wedstrijden
12+ landen actief
5.0 beoordelingen - uit 61

Awards

Je zult Studio Ubique geregeld tegengekomen op het internationale strijdtoneel. Wij doen namelijk internationaal mee aan ontwerpwedstrijden. Waarom? Omdat we ervan genieten te battelen met 's werelds groten op het vlak van webdesign.

Dat we al diverse awards op onze naam mochten bijschrijven, bewijst boven- dien dat we onze creatieve hersenen niet voor niets laten kraken. We willen graag goed zijn in wat we doen, en als het kan elke dag een stukje beter worden. Iets van die ambitie geven we graag weer ten beste voor jouw websiteontwerp. Zo winnen we allemaal.

mijn beoordelingen

Ook een baanbrekend design?

Ben jij degene die op zoek is naar dat baanbrekende ontwerp? Naar die website die met kop en schouders boven die van je collega's en concurrenten uitsteekt? Die online omgeving waarin jouw klanten zich willen laten inspireren? Je bent nog slechts één knop van ons verwijderd! en dat is deze knop
img8

Kijk ze shinen!

Natúúrlijk zijn we trots op wat we doen. Gepaste trots, noemen we dat. En blij zijn we ook. Vooral als we weer een afgerond project van een van onze klanten online mogen zetten.

portfolio
Mijn tarieven? Vraag een offerte aan