Awwwards
arrowTerug naar portfolio
arrowTerug naar portfolio
PROJECT

WordPress website Grafisch Bedrijf Bokhorst

Expertise

Communicatiestrategie, Zoekwoorden onderzoek, Copywriting, Fotografie, Video, Photoshop, HTML/CSS, WordPress

Klant

Grafisch Bedrijf Bokhorst

De opdracht

Pitchen is altijd weer leuk, vooral als je vervolgens de opdracht krijgt. Dan heb je toch echt een wedstrijdje gewonnen. En ja, wij wonnen, samen met Komma.nl en Sensonline, de pitch van Grafisch Bedrijf Bokhorst in Nunspeet.

De onderneming was toe aan een nieuwe website met alles erop en eraan. En hop, meteen bouwen! Nee. We begonnen met een intensieve zoektocht naar het DNA van de organisatie. Samen met mensen uit verschillende lagen van de organisatie analyseerden we wie en wat de organisatie was, en of dat strookte met de uitstraling die zij had. Op die manier hebben we samen nieuwe kernwaarden geformuleerd (betrokken, betrouwbaar, authentiek) plus een nieuwe propositie. Uit die brainstormsessie rolde een advies, op basis waarvan we teksten schreven, fotografeerden en video’s maakten. En ja, toen was het tijd voor de constructieve fase. We ontwierpen een online domein en leverden ten slotte een compleet nieuwe website op. Zoals gezegd: met alles erop en eraan. 

Het resultaat

De nieuwe website van Grafisch Bedrijf Bokhorst is up and running! De WordPress-based website is letterlijk een online vertaling van de DNA-beschrijving die we maakten. In foto’s, video’s en tekst komt bijvoorbeeld tot uiting dat Bokhorst regionaal georiënteerd is en haar slagkracht in de regio wil uitbreiden. Daarnaast laten we duidelijk zien hoe de onderneming dat wil realiseren: door warme aanbevelingen op basis van geleverde prestaties.

Ook de nieuwe tak van de onderneming – Verpakkingsdrukwerk & Etiketten – heeft een eigen gezicht gekregen. Op die manier communiceert de website nu duidelijk dat Bokhorst hét adres is voor voedselveilige verpakkingen. En, o ja, voor de scherpslijper: we hebben het logo een subtiele twist gegeven (eigentijds lettertype) en de slogan vernieuwd (De kracht van de eerste indruk). Grafisch Bedrijf Bokhorst is ready to go. Missie geslaagd!

Grafisch Bedrijf Bokhorst Studio Ubique

  • #HTML/CSS
  • #Copywriting
  • #Photography
  • #WordPress
  • #Photoshop

Schermen

App Design Company In Netherlands
specials Grafisch Bedrijf Bokhorst
App Design Company
Grafisch-Bedrijf-Bokhorst
Grafisch Bedrijf Bokhorst
Grafisch Bedrijf Bokhorst Services
E-commerce Develoment Agency

Ook een WordPress website nodig?

Neem contact op!

Mogen wij je inspireren? Vraag een offerte aan!