Awwwards
arrowTerug naar portfolio
arrowTerug naar portfolio
PROJECT

Web Design Cross-Link GmbH

Expertise

Web Design, Photoshop

Klant

Cross-Link GmbH

De opdracht

Wij zijn een klein webbureau gevestigd in Zwitserland en we hadden behoefte aan een uniek, elegant en creatief website-ontwerp dat zich onderscheid van de rest.

We verwachten iets dat mensen niet elke dag zien. We zouden het geweldig vinden als mensen ernaar kijken en denken “wauw … dat ziet er cool en indrukwekkend uit!”. Er zijn zoveel webbureaus en we willen uitstekend zijn, te beginnen met de eerste indruk, wat vaak het website-ontwerp is.

– We vinden het geweldig als we creativiteit en uniciteit tot uitdrukking kunnen brengen.
– We houden van verhalen vertellen. Dit wilden we graag in de ontwerpen terug zien.
– Gebruikersvriendelijkheid is erg belangrijk voor ons.

Resultaat

Klant:

“Uitzonderlijk en uitstekend webontwerpwerk, dit was een belangrijke eis voor ons en we hebben er veel werk in gestoken, des te belangrijker was het om een ​​geweldige ontwerper aan boord te hebben die het uiteindelijke webontwerp voor dit project leverde.”

We waren erg kieskeurig in deze 5-pagina-wedstrijd. Telkens waren de eerste concepten altijd in de juiste richting en vaak was alleen afstemming nodig na het eerste concept. Dit hielp enorm en stelde al sinds het begin een zeer hoge verwachting, precies wat we nodig hadden.

Tijdens de wedstrijd waren we blij dat er veel geweldige ontwerpers deelnamen. We hebben 255 webontwerpen van 84 verschillende ontwerpers bekeken. Maar we ontdekten dat onze verwachtingen alleen kunnen worden vervuld met veel inspanning van onze kant, goed zakelijk inzicht van de ontwerper die ook bereid zou zijn die extra inspanning te leveren. Studio Ubique heeft dat bewezen en omdat het werk van hem zo geweldig was en het echt onze smaak trof, besloten we hem als onze enige finalist te kiezen. Dit was een geweldige beslissing en we zouden het op deze manier opnieuw doen.

We zijn erg blij met de resultaten. Heel erg bedankt!”

Netherlands Web Development

  • #Responsive design
  • #User Experience (UX)
  • #Web Design
  • #Photoshop

Schermen

Website Design Services
Cross-Link-Noch
Cross-Link-website
App Developer
Develop and Design
E-Commerce

“Exceptional and outstanding web design work. This was an important job for us and we put a lot of efforts into it. The more important it was, to have a great designer on board who delivers the final web design for this project.”

Simon Kaserer
Owner, Cross-Link GmbH
Mobile App Development
Ecommerce Develoment Agency

Ook een website nodig?

Neem contact op

Mogen wij je inspireren? Vraag een offerte aan!