Awwwards

HET UBIQUE-PAKKET

Laat het totaalplaatje door ons perfectioneren

Als er al sprake is van een soort lat, dan ligt-ie bij ons heel hoog, denken we. Alles wat we kunnen maken, moeten we in ons eigen portfolio durven stoppen. Wij willen namelijk websites ontwerpen en bouwen die gezien mogen worden. En dan moet alles kloppen. Het concept. Het design. De techniek. De experience. Alles. Om die reden heeft Studio Ubique diverse expertises in huis. We willen, als het nodig is, het totaalplaatje kunnen perfectioneren. Laat ons kort toelichten voor welke diensten je ons kunt inschakelen.
web-design-icon

Webdesign

‘Alles is ontworpen, slechts enkele dingen echt goed.’ Het zijn woorden van wijlen Apple-coryfee Steve Jobs. We stemmen er hartelijk mee in. Een goed ontwerp komt niet zomaar uit de lucht vallen. Net zomin als een zwembad of een schilderij of een horloge. Webdesign is een vak. Een ambacht, zo je wilt. Daar leer je voor, daar bekwaam je je in, en daar verbeter je jezelf in. Zo zien we het tenminste bij Studio Ubique voor ons. We maken graag originele ontwerpen met een volstrekt authentiek karakter en een optimale user experience.

Wat dat laatste betreft: voor een goed deel bepaalt het ontwerp van de website ook hoe gebruikers ‘m ervaren. Om die reden ontwikkelen we onze websites zo gebruiksvriendelijk als mogelijk. Zo’n website komt, als gezegd, niet uit de lucht vallen. Het ontwerp en de realisatie vormen samen een complex samenspel van wensen en dromen enerzijds en functionaliteiten en mogelijkheden anderzijds. Die twee werelden bij elkaar brengen ziet Studio Ubique als een fantastische uitdaging.

Niet alleen op de computer of de laptop, maar ook op tablets en smartphones; het overgrote deel van onze projecten maakt gebruik van een responsive ontwerp. Zo stemmen we het ontwerp niet alleen af op de droom van jou als opdrachtgever, maar tegelijk op de devices van potentiële bezoekers. Wel zo sympathiek, toch?

web-dev-icon

Webdevelopment

Op het moment dat er een ontwerp ligt voor je nieuwe website, kan de website-ontwikkeling of het webdevelopment beginnen. Omdat je jouw website niet voor de kabouters laat bouwen, wil je graag gebruikmaken van de beste technologie. Je wilt gezien worden. Je wilt bezoekers eenvoudig door je website gidsen. Je wilt ze aanzetten tot actie. Motiveren iets te kopen. Of wat dan ook. Studio Ubique maakt bij haar webdevelopment gebruik van WordPress. Daarmee laten we jouw online omgeving vlekkeloos draaien. De achterliggende technologie is gebaseerd op het open source-principe, waardoor je niet betaalt voor dure licenties en gebonden bent aan allerlei restricties. We bieden je daarentegen betaalbare oplossingen en optimale bewegingsvrijheid.

Studio Ubique beschikt over een ruime portie ervaring in een aantal vaardigheden op het vlak van webdevelopment. Wij bouwen onze websites onder meer met behulp van reagerende (responsive) frameworks zoals Bootstrap, HTML5/CSS3, Masonry, WooCommerce en andere CMS-platforms en -plugins.

Oké, veel technischer zullen we niet worden. Waar het om gaat: we weten waar Abraham de mosterd haalt. Geef ons wat vertrouwen, dan bieden we jou een innovatieve en moderne website.

  • bootstrap
  • htcs
  • ps-logo
  • magento
  • woocommerce
  • wordpress
img8

Kijk ze shinen!

Natúúrlijk zijn we trots op wat we doen. Gepaste trots, noemen we dat. En blij zijn we ook. Vooral als we weer een afgerond project van een van onze klanten online mogen zetten.

portfolio

Hoe we jouw droom online verwezenlijken

Welke opdracht we ook krijgen, altijd leggen we ons oor zorgvuldig bij de opdrachtgever te luisteren. Hoe anders krijgen we de omlijning van jouw ideeën scherp? Wij willen graag trouw aan jouw droom en royaal naar de mogelijkheden aan onze projecten werken. Dat laatste hebben we goed in beeld, dat eerste is telkens weer nieuw. Voordat we beginnen met een websiteontwerp of de ontwikkeling van een website, luisteren we dus eerst aandachtig naar jou. We stellen vragen, jij geeft antwoorden en wij vragen nog eens door. Zo moet je 't een beetje voor je zien. Op het moment dat we denken jouw wensen goed te begrijpen, gaan we schetsen. Zo krijgt jouw droom stap voor stap kleur, vorm en inhoud.
Mijn tarieven? Vraag een offerte aan