Awwwards

Webhosting

Betrouwbare webhosting door Hoasted

Natuurlijk wil je erop kunnen vertrouwen dat jouw website goed presteert en goed is beveiligd m.b.v. betrouwbare webhosting. Nu en in de toekomst. Daarom ontwerpen en bouwen we niet alleen jouw website, maar verzorgen we ook de webhosting. Hiervoor werken we samen met toonaangevende managed hostingprovider Hoasted. De voordelen: optimale stabiliteit en veiligheid.

Maximale uptime, snelle hosting en 24 uur service

Hoasted is een door en door betrouwbare hostingpartner. Pagina's laden 400% sneller, waardoor we de snelste en krachtigste manier hebben om de website online te krijgen.
Je kunt rekenen op:
- Een uptime van gemiddeld liefst 99,99% (weinig kans dus dat je website uitvalt)
- Snelle hosting voor snelle websites
- 24/7 monitoring, proactief serverbeheer
- Data staat veilig en is beveiligd
- Eén aanspreekpunt voor hosting, domeinnaam, SSL-certificaten en e-mailaccounts
- Back-up mogelijkheden: ieder één tot twee uur, dagelijks of wekelijks met een bewaartijd van 12 uur tot 2 weken.
- Alle hosting accounts zijn voorzien van een krachtig cPanel controlepaneel

24 uurs monitoring

De 24-uurs monitoring houdt in dat Hoasted alle functionaliteiten van jouw hostingomgeving in de gaten houdt, dag én nacht. Updates worden handmatig uitgevoerd, de back-up is geregeld. Signaleert het supportteam een storing of afwijking? Dan wordt contact opgenomen met Studio Ubique. Het team pakt dit probleem direct aan, nog voordat dit gevolgen kan hebben voor jouw online activiteiten. De prestaties van jouw website worden dus continu gemonitord; een prettige zekerheid.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

De webhosting is conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit houdt in dat Hoasted en Studio Ubique uiterst zorgvuldig omgaan met persoonsgegevens en andere data.Je data zijn veilig bij ons. Al onze data worden verzonden over versleutelde verbindingen en we laten geen andere mensen of ongewenste bezoekers door de data op onze servers snuffelen. We geven om privacy, beveiliging en je persoonlijke informatie.
img8

Kijk ze shinen!

Natúúrlijk zijn we trots op wat we doen. Gepaste trots, noemen we dat. En blij zijn we ook. Vooral als we weer een afgerond project van een van onze klanten online mogen zetten. Hier vind je een bescheiden selectie van ons werk, die het midden houdt tussen trots en blijheid.

portfolio
countryside-madison-480x480px
Webhosting

Countryside Madison

bekijk project
Agency Bureau voor Kerkelijke Dienstverlening
Webhosting

Kerkelijke Dienstverlening

bekijk project
Grafisch Bedrijf Bokhorst-1
Webhosting

Grafisch Bedrijf Bokhorst

bekijk project

HTTPS-protocol voor goede beveiliging

Kies je ervoor om je website te laten ontwikkelen door Studio Ubique? Dan voorzien we jouw website standaard van een HTTPS-protocol. Dit zorgt voor een goede beveiliging tegen hackers. Je herkent een HTTPS-website aan het groene hangslot in de adresbalk van de webbrowser. Dit geeft vertrouwen bij zowel je bezoekers als Google. Kortom: veiligheid én vertrouwen.
Kies ook voor een stabiele en veilige website Neem contact op over webhosting